Què fer a Arenal den Castell - Menorca
Qué hacer en Arenal den Castell Menorca
Travelinho, CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Què fer a Arenal den Castell – Menorca

 

Arenal d’en Castell es troba a la costa nord de Menorca, a uns 20 km de Maó, la capital de l’illa. És fàcilment accessible en cotxe, amb àmplies opcions d’aparcament, així com en transport públic, amb autobusos regulars que connecten amb Maó i altres punts de l’illa.

 

Qué hacer en Arenal den Castell - Menorca 2

 

Característiques de la Platja d’Arenal den Castell:

 

Bellesa Natural: Aquesta platja semicircular s’estén al llarg d’uns 650 metres de sorra fina i daurada. Les seves aigües són tranquil·les i poc profundes, fet que la fa ideal per a famílies amb nens petits. La forma de la badia protegeix la platja de les onades fortes, creant un entorn segur per al bany i el snorkel.

Instal·lacions i Serveis: Arenal d’en Castell ofereix una àmplia gamma de serveis per garantir una estada còmoda i agradable. Disposa de lloguer d’hamaques i para-sols, dutxes, banys i diversos bars i restaurants on es pot gaudir de la gastronomia local i internacional. A més, hi ha botigues i supermercats a la urbanització propera, fet que facilita l’estada per a aquells que decideixen passar diversos dies a la zona.

.

.

Activitats: A més de gaudir del sol i del mar, a Arenal d’en Castell es poden practicar diverses activitats aquàtiques. Hi ha centres que ofereixen lloguer de caiacs, paddle surf i equips de snorkel. També s’organitzen excursions amb vaixell per explorar les cales properes i admirar el paisatge costaner.

Les nostres oficines de lloguer de cotxes a Menorca

 

Cotxes de lloguer a Cala’n Forcat – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Ciutadella – Menorca

 

Cotxes de lloguer a Arenal den Castell – Menorca

 

Lloga els millors vehicles a Menorca al millor preu.

Acceptem que es facin reserves a través de la web per a les oficines de Cala’n Bosch i el Port de Maó.

Qué hacer en Arenal den Castell – Menorca